Ahojky, zdravím celou Sylvy "smečku". Tak jsme se konečně dočkaly! Moc jsem se těšila na tvoje vyprávění. Abych ale pravdu řekla, ještě více se těším na tvoje další dílko. Nevím, jestli to je nebo není tajemství, tak bych chtěla jenom popřát hodně energie do finiše a ať to je brzy na světě :-)) Vladimír stále není nadšen vizí domácího porodu, ale budu se snažit ho dostat do té Prahy na setkání. Opravdu jsem, ale nikde nenašla nějaké podrobnosti. Mohla bys mi je, tady když tak poslat? Děkuji ti mockrát a moc všechny pozdravuji. Petra z ČB
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.