Já si opravdu nemyslím, že mám nejgeniálnější dítě (no, trochu si to myslím, cha cha, ale to je asi u každé mámy normální, ne?). Ani jsem to tu takhle nechtěla prezentovat, spíš jsem chtěla napsat, že klidný a pohodový porod, což já jsem měla, je opravdu pro každé dítě ten nejlepší start do života. Ovšem těhotenství jsem moc pohodové neměla, takže jenom v tom to asi nebude - např. ve 3.měsíci těhotenství jsem vyklízela sklepy po povodni...nic moc, teda.
Jinak Anička taky hodně chrní, a já, zblblá "zaručenými" radami, jsem ty první noci po 2-3 hodinách do Aničky dloubala a poslouchala, jestli dýchá, jestli ještě žije...snad mi to odpustí. Teď už vím, že některá miminka v pohodě od narození spí celou noc. Anička zalehne okolo 20.h, když jdu okolo 23.h spát (spíme spolu v posteli), tak si cucne na dobrou noc, a pak začne okolo 7.h ráno mlaskat, napije se, ani nepovažuje za vhodné otevírat k tomu oči a už zas chrní - většinou tak do 10.h. Pak spácháme ranní hygienu, Anička si pokecá s kytkou a s pyžamem a znovu usne...
Předchozí