| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak se (taky) rodí doma

Monty,

já Ti nevím...Snažím se tady na Rodině (a nejen zde) už téměř dva roky říkat spoustu věcí o tom, co by těhulka, která čeká potencionálního alergika, měla vědět nejen o době těhulkovství, o porodu samém (tj. např. Tebou zmiňovaný olejíček - u mne to to nebyl olejíček, ale desinfekce ajatin, kterou na mne málem při porodu vylili-přestože to měli velkými červenými písmeny napsáno hned na titulce těhotenské průkazky), dále o stravě kojící matky apod.

JAK zařídit to, aby se na alergičky - jako na těhulky bral v porodnici ohled? Stále více začínám mít názor, že pokud JE těhulka OSLABENÁ (popř. po císaři), tak sebou (v současné době v roce 2003) prostě MUSÍ mít někoho, kdo na toto všechno bude dávat pozor (ať už je to manžel, její matka, PA, atd).... Někdo, kdo bude vědět, že prostě na mne ajatin nesmí ani kápnout, kdo bude vědět, že moje dítě, pokud již tedy MUSÍ být dokrmeno, tak MUSÍ dostat pouze HA. mléko, pokud bude muset být moje dítě očkováno, tak ho nikdo nesmí natřít ajatinemm, nikdo mu nesmí dát mu náplast při ošetřování pupíku (neb na náplast jsem také alergická)atp...

Víš, mám pocit, že tohle ale nechápe nikdo, ani Ti nejbližší příbuzní té alergické těhulky..neboť jak jinak by Ti mohl manžel přinést do porodnice banánky v čokoládě? :-)), jak jsi onehdá psala?:-)) MMCH:U nás v rodině to není jiné, mé švagrové taky přinesla její matka do porodnice půl kila pomerančů :-(( druhý den po porodu. Ono, když se to vezme kolem a kolem, to v mnoha případech nechápou ani ty těhulky, či kojící matky - opět zářný příklad v naší rodině, když už tady ty pomeranče jsou, tak co je nesníst, že :-((

Milada

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.