Ahoj sulvo,já s tebou plně souhlasým protože jsem uš taky párkrát rodila(8)mimo jiné v maštaly a na poli a taky doma v cihelně,je mi jasný že kdybych se hodila do porodnice tak by po mně ty doktorský čuměli a do ví co by se mnou dělali takhle to bylo v pohodě děti stresovaný nemám (ani nevým kde sou ,ale vím že jich přežilo čtyři) My přírodní ynteligenti spolu musíme držet tagže ti držím palce máš moji plnou potporu .Muj fotr vždycky říkal že je dobře když přežijou jenom ti nejsilnějšý.A to že si otevíráš hubu na svoji obranu to je taky dobře, protože máš pravdu a máš opravdu sylné argumenti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.