Milá Hanko (a ostatní kritici),
PROSÍM, přečtěte si, co píšu, než mě zdrcháte za něco, co jsem nenapsala.
Tedy:
- mám ráda své dítě
- nechtěla jsem Aničku i sebe zavraždit - kdybych chtěla, nesháněla bych porodní asistenku, nemyslíš?
- nemyslím si, že všechny děti, které se narodí v porodnici, jsou nerváci (mohla bys mi, prosím, citovat, jak a kde jsem to napsala?)
- stejně jako si nemyslím, že rodit doma je nezodpovědné, a taky si nemyslím, že by měl někdo právo rozhodovat za svéprávnou ženskou; existují různé porodnice s různým přístupem k rodícím ženám, ovšem já nemám žádnou jistotu, že při MÉM porodu se ke mně personál bude chovat mile a laskavě
- mylné informace máš zřejmě Ty, protože já jsem v té porodnici byla (jak už jsem psala) na šití, a ten dotazník jsem vyplňovala ihned poté; sestřička, se kterou jsem ho vyplňovala, mi řekla, že se normálně vyplňuje při přijetí maminky do porodnice
- je zvláštní, že když tu nějaká máma napíše, že porodila v porodnici, nikdo ji za to nestírá - je to její rozhodnutí, ovšem pokud se přiznám, že jsem porodila doma, okamžitě se najdou kritici, kteří ve mně vidí minimálně nezodpovědného zvrhlíka
Předchozí