| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak se (taky) rodí doma

ahoj Silvo,rodila jsem všechny tři děti v porodnici a nějak jsem si nevšimla,že by mi do porodu někdo nepřirozeně zasahoval.Asistentka byla nablízku a pomáhala mi trochu ulehčit bolesti změnou poloh,podle toho jak mi která vyhovovala.S manželem jsem první dobu porodní trávila v uzavřeném pokoji a asistentka se chodila ptát jestly je vše v pořádku.A vše se řídilo mím přáním.Mohla jsem se volně pohybovat po celém oddělení,pít,jíst.Při posledním porodu jsem si řekla o epidural,anesteziolog přišel do 10 minut.jeho asistentka seděla vedle mě,hladila mě po ruce a povídala si semnou.Když jsem chodila do poradny při posledním těhotenství tak taky bylo vše v pořádku.To,že má malý omotanou pupeční šnuru kolem krku se zjistilo až v druhé době porodní.A porodnice vzdálená 150 km???i tohle jde přece vyřešit,co takhle řízený porod?Měla si veliké štěstí že jste vpořádku.I když těhotenství je bezproblémové tak ani lékař do poslední chvíle neví co se při porodu stane

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.