Teda Milado, ZUŠky nejsou přece veř.pr. subjekty, takže se nemusí řídit nějakou stanovenou cenovou politikou. Já jsem to opsala přímo z tiskopisu ZUŠky, kterou navštěvuje moje dcera. Ona teda nechodí na hudebku ale, výtv. a LDO. Chudák zdědila po mně abs.hudební hluch :-) Ale ceny mohou být rozdílné. Možná v Praze jsou ZUŠky levnější, protože maj větší konkurenci. Ta v menších krajských městech taková není.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.