Dobrý den,ostrá slova používat nebudu a ani nic potvrzovat ani vyvracet,jen by mne zajímalo,jak mám tedy přístiupovat k tomu,abym můj syn v pohodě usínal,zkoušela jsem několikrát ho nechat plakat,aby usnul sám,ale vedle za dveřmi jsem plakala také,protože se mi syn až zalykal,což podle mne není zrovna nejlepší řešení,plakal přes hodinu a pak už jsem to prostě dál nesnesla,vzala jsem ho do náruči a během pěti minut spinkal a úplně v klidu. Teorie o zvířátkách je hezká,ale vrtkavá..já se sice přikloňuji k té hezčí,ale už jsem na pár rad od starších dala a nepomohli. Mému synovi navíc zjistili na Sono srdce Defekt komorového septa,což je nedorostlá přepážka mezi chlopněmi a jedna strana srdce mu poracuje víc,než ta druhá,takže ani ze zdrav. důvodů,ho uřvat nechat nemůžu..tak teď jsem zvědavá,co mi poradíte..protože v tomhle jsou odborné knihy a babské rady k ničemu ( a neberte to nějak zle ). Když jsem se radila u p.doktorky,tak mi řekla,že jediné co můžu,je mít velkou trpělivost a časem se to upraví samo.
Díky Lucka
Předchozí