Taky se přidávám k názoru, že je na Bulovce na porodním personál velmi vstřícný a hlavně pozorný. Rodila jsem tam dvakrát.Poprvé před 10 lety a teď před dvěma lety.První porod byl v pořádku a u toho druhého se mi koncem čtvrtého měsíce vytvořila hlubokožilní trombóza v třísle.Musela jsem ležet měsíc v nemocnici a veškerý personál mi ve všem vycházel vstříc.Prvních 14 dní jsem ležela na jipce, kde nemůžou být žádné návštěvy a na moji prosbu mě ochotně sestřičky převezly při návštěvě do vedlejšího pokoje. Velmi dobrou zkušenost mám i s doktorem Dvořákem a Záhumenským.Taky ještě s jedním mladým doktorem, který mě navštěvoval na té jipce, ale jeho jméno si už nevybavuji, což mě mrzí protože i jemu patří velké dík.Na těchto doktorech jde vidět, že tu práci mají rádi a že ji moc dobře vykonávají. Jestli měla Bulovka někdy špatnou pověst, tak teď ji rozhodně už nemá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.