Carambo,
Ja letim pristi tyden na 2. mesice do CR a tak se tesim a zaroven mam hruzu z toho letu - cestovani s 1,5 letym velice aktivnim ditetem je proste zazitek:-) Jinak na No.2 zacneme "zadelavat" koncem roku. Chceme jeste letos stihnout hory a lyze a konecne ukazat dcerce, jak vypada snih:-) A co vy? Nekde jsem cetla, ze se take chystate do CR. Pokud ano, tak mi dej vedet, zajistila jsem ruzne informace o aktivitach pro deti v Praze.
S tim porodem doma s tebou souhlasim. Myslim, ze zalezi na osobnim rozhodnutim rodici zeny. Mam hodne kamaradek, co rodily v materskem centru a byly nadsene. To bych rekla, ze je vyborne reseni i pro CR.
Vsem: Jedna kamaradka mi popisovala jeji porod v materskem centru asi tak to:
Celou dobu tehotenstvi dochazela do centra i na veskere prenatalni kontroly a to jenom 1x za mesic, ke konci trochu casteji. Ultrazvuk mela akorat 1x ve 20. tydnu. Kdyz se ji rozbehl porod, tak dorazila do centra a tam se prochazela s manzelem a starsim ditetem po arealu, hrali ruzne hry, jedli atd... Kdyz mela bolesti, tak se prochazela a nebo ji manzel masiroval. Samozrejme ji pravidelne kontrolovala porodni baba. Jeji 2. dcera se narodila ve vane za pritomnosti manzela, porodni baby a starsi dcery. Jeste ten samy den odchazeli vsichni domu.
Předchozí