| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Zkušenosti s homeopatií v prvních měsících života dítěte

No, vyznělo to myslím v pohodě. Máš pravdu, že je to na delší diskuzi, tak k tomu něco taky mám.
Tak,když mě začnou (začaly) bolet záda, šla jsem k své PL ta mě napsala B12 a léky proti bolesti a zcela neúčinnou rehabilitaci. Za půl roku to tu bylo zas ještě horší. Pak jsem se naštvala a změnila PL, nový doktor mi nenapsal žádné léky jen znovu ty B12 a opravdu dobrou rehabilitaci se vším všudy, tu jsem absolovovala ještě jednou po roce a dnes jsem na tom mnooohem líp. Ještě řeším zmenšení prsou :-)) Tak že záleží na tom, jaký je tvůj doktor, ten můj je fakt dobrej, má však jednu vadu, má stále plno. A taky je zásadně proti homeopatii. Jo a přitom neřeší každou korunu, třeba mi posledně vůbec neúčtoval potvrzení pro... no už nevím proc co. (většina účtuje min 200)
Jinak si myslím, že by se měla obecně zavést ve školách výuka "jak nepodlehnout vlivu médií, zejména reklamy" :-)))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.