knihu, která se zabývá klasickou homeopatií, jsem opravdu nečetla. Byla jsem jednou s kamarádkou u vyhlášeného homeopata a docela mi to stačilo. Jejím dětem nikdy nepomohl a u mě si vymyslel problém, který neexistoval a nakonec mi spíš ublížil, než pomohl… to nebudu rozebírat.
S následujícími slovy absolutně souhlasím. Jde totiž o to, že všechno souvisí se vším, tedy i psychická a fyzická stránka člověka. Pokud se v mentální rovině vytvoří nějaký "blok", projeví se to dříve nebo později na fyzickém zdraví. Např. sexuálně nebo i jinak zneužitá (zneužívaná) žena v obrazu Staphysagria bude mít patrně problémy v urogenitální oblasti. Postižený samozřejmě popírá, že by mu něco psychiku ovlivnilo. To je zcela přirozené.
To snad i klasická medicína dávno ví, že psychika má vliv na zdraví člověka a nikterak to neodmítá. Souvislost s HOMEOPATICKÝMI LÉKY zde ale nikde NEVIDÍM.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.