| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Zkušenosti s homeopatií v prvních měsících života dítěte

Je to naprosto jasně napsáno, kdo má uši, slyší.. kdo chce pochopit...
Jen bych možná navrhnul, aby diskusní příspěvky začínaly: Mám ten a ten problém a chci jej
a) řešit jen s pomocí lékaře (alternativní směry odmítám)
b) jsem ochotna/en vyzkoušet nepoznané

Někteří diskutující diskutují o něčem, co v životě nevyzkoušeli, nebo blbě a nedokáží pochopit, že rozebráním počítače na kusy nenajdou software - pak je půlka diskuse jenom hádka, nikoliv fakta.. Opírat se o sobotní Mladou Frontu nebo nejnovější výzkum je zcestné, protože
ad1) média (a bohužel i některé "výzkumy") jsou hodně zmanipulovány
ad2) i vědecké výzkumy se mohou mýlit, třeba o špenátu se tvrdilo, že má hodně železa a byl to stále opisovaný chybný výsledek jednoho rozboru... Navíc, mnoho věcí se dá dokázat, pokud to dokázat chceme.. Kdo někdy dělal nějaké pokusy ví, jak chybně zvolená metodika dokáže ovlivnit výsledky a proto se nedá ani lehce oblafnout nějakými vědeckými výsledky..

Moje osobní zkušenost je taková, že fakta lze použít u někoho, kdo má širší obzory a chuť poznávat.
Největší strach se něco nového dozvědět a změnit svůj názor mají "inkvizitoři", jejichž vědomosti jsou malé a zakládají se nikoliv na osobních zkušenostech, ale na převzatých informacích typu Mladá Fronta nebo TV Znova, popřípadě Agentura JPP.

Asi bych ocitoval svého MUDr. kamoše, který mi jednou pravil: "sice vím, že klasické lékařství se ubírá špatným směrem, ale kdybych v nemocnici něco takového začal, tak mě ti ostatní (lékaři) smetou..."

Krásný den všem, gratulantkám zejména!
;-)
Mišák

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.