Všichni píšou, jak jim homeopatika nepomohla, tak snad abych se podělila o jedinou pozitivní (zato nevysvětlitelnou) zkušenost: pomocí homeopatik jsme zastavovali permanentní říji u "nezletilé" kočky, což by jinak dokázaly pouze umělé hormony. Pozastavení ovšem nebylo trvalé, říje se jen asi o půl roku odložila (vetrinář na dotaz odpověděl, že to je normální, že se organismus nakonec nenechá déle přesvědčovat), ale kdo někdy žil v jednom bytě s vášnivou kočkou v oestru, ví, že je záhodno děkovat Bohu za každý den klidu navíc!
U dítěte jsem homeopatika nezkoušela - nejsem přítelem JAKÝCHKOLI medikací, radši jsme nahřívali pleny a natírali bříško mastičkou z cibule (místo léků proti bolení) a tři měsíce jsem našeho nošence ani na chvilinku neodložila, protože - i kdybych věděla, že se to dá "léčit" , přišlo by mi chování v náručí přirozenější než homeopatika.
Takže při volbě "chemie nebo homeopatika" jsem v nejhorším ochotna vyzkoušet homeopatikum, při volbě homeopatikum nebo nic volím "nic". :)
Předchozí