Věro, ten odkaz znám, ale bohužel neumím tak dobře anglicky, znám obdobu v české verzi na http://amber.zine.cz/AZOld/occam.htm. Na těchto stránkách je něco i homeopatii.
Jinak Věro Oscillococcinum je POLYKOMPONENT. Mluvila jsem o názvech jednosložkových homeopatických léků. A v tom je ta potíž. Ty pokud mluvíš o homeopatických lécích a léčbě, tak mluvíš o polykomponentech, já když myslím h.léčbu, tak mluvím o homeopatické léčbě jednosložkovými h.léky předepsané podle principů homeopatie. Takže Ty mluvíš o voze a já o koze.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.