Věro, já znám homeopaty jen s titulem MuDr, který svědčí o jejich lékařské erudici. Takže z mého pohledu je Tvá výtka o neznalosti atd. bezpředmětná.
A možná si už zjistila, že všude v lidském světě jsou vzdělanci a blbci a široké spektrum mezi tím. Tak proč očekáváš, že mezi zastánci "netradičních" (ve skutečnosti však daleko tradičnějších) léčebných systémů to bude jinak?
Reklama, která mi teď "bliká" je na sunar. Dejme dětem sušené kravské mléko a budou šťastné. špatné zažívání už nějak překousnem. Zabalte kojencům zadeček do "papíru" a bude jim hej. No co - na umělou hmotu je třeba si zvykat od útlého dětsví. Možná se budou i šťastně smát! Nacpěte své děti stokrát převařenými a sterilovanými kojeneckými výživami a budou zdravé! Asi tak? Bože můj....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.