Věro, vidíš to zajímavě. Bohužel můj RTG prokázaný posunutý obratel - nějaký z bederních - (šikula mi obstaral modrou knížku :o))) po nijak silné potenci Rhus toxikodendron (30 CH) to teď vidí jinak než Ty. Tak já nevím. Asi asi mu budu muset vysvětlit to s tou kachnou, aby dostal zase rozum. Nicméně zvažuji alternativu nechat ho blbým a nepodloženým seriózní studií ale ZDRAVÝM a zabránit tak dvakrát do roka ukrutným bolestem... Prosímtě uvědomuješ si, že lékař západní mediíny nemůže udělat studii o homeopatii, když je vlastně proti ní? A je vyučen v úplně jiném principu - LÉČÍT, nikoliv VYLÉČIT? Nemám na mysli chirirgy a spol, tam jde o něco jiného.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.