Sajso, já jsem si už všimla.... Když se člověk vytasí s nějakým argumentem, tak na něj není reflektováno a do nekonečna jsou omílána stále stejná slova "není studie, nefunguje, nemůže fungovat, ne a ne a ne"... cup, cup, dup, dup
A jedním z argumentů "protistrany" je, že byli jednou u homeopata a nic.
Co jsem začala studovat homeopatii pro profesionály, vidím daleko víc chyby, kterých se běžná populace ve vztahu k homeopat. přípravkům dopouští. Taky jsem začala, jako spousta lidí, s polykomponenty, později jsem přešla na monokomp., vesměs jsem to testovala na sobě a svých drahých.:-)) Jenže ona klasická homeopatie je trochu o něčem jiném, než si vzít jen prášek... Takže je fakt dobrý to trošku studovat nebo - v případě kritiků - si aspoň něco víc přečíst, protože pak snáze přijdou na to, že třeba někde udělali zásadní chybu.
Průšvih na straně homeopatie je to, že ji může dělat každý a není to legislativně ošetřeno. Takže když si stará Vopršálková dá na barák ceduli jak vrata - homeopatická ambulance - tak nikdo s úředníků nemůže kontrolovat, jestli k tomu má nějaké vzdělání. To už je na lidech - jejich klientech, aby vyžadovali doklad o vzdělání. Pakliže nevyžadují, je to jejich blbost. Ovšem nevylučuji, že i vystudovaný homeopat může být lempl, který na to prostě nemá. Tací se ale najdou ve všech profesích. Takže asi bych dala spíš na doporučení...
Předchozí