| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Zkušenosti s homeopatií v prvních měsících života dítěte

Markéto,
myslím si, že tvůj přístup nemám problém pochopit. Mě pro změnu neomylní lékaři ze zdravého a donošeného miminka udělali postižené. Prostě si někdo chtěl dokázat, že tohle přece zvládne. Malé je 7, nechodí, každý pokrok je vyvážen nemalou prací z naší strany i z její strany. Dětská mozková obrna je diagnóza se kterou moderní medicína téměř nic nenadělá, jen konstatuje a doporučuje cvičit. V okamžiku, když zjistíš, že ti nikdo z nich nepomůže, jsi ochotná vyzkoušet vše. V podstatě jsme velkých úspěchů dosáhli díky některým alternativním metodám a odtud zřejmě i pramení má otevřenost těmto směrům.
Jsem daleko tomu, někoho nazývat hloupým, omezeným, netolerantním. I já jsem byla vždy poměrně hodně racionálním člověkem, ti co mě znají mi proto věří, když říkám, že něco pomáhá, protože vědí, že neumím lhát a nejsem žádné třeštidlo. Je to prostě tak, že když si sáhneš na dno, když málem ztratíš mimi, na které se 9 úžasných a bezproblémových měsíců těšíš, absolutně se ti změní hodnoty. A pokud má Olina pocit, že přispěchám s vysvětlením proto, že mě platí boiron, je na velkém omylu. S vysvětlením přispěchám proto, že je to má každodenní realita. Polopatě a neustále něco opakovat, aby to aspoň trochu utkvělo. Jak řekl můj bývalý šéf - na tobě je vidět, že máš doma tu Káju, protože vše vysvětlíš tak, že má člověk pocit, žes mu interaktivně změřila IQ s výžsledkem 75.:-) To je nadsázka, samozřejmě, ale krom té 75, to daleko od reality není. Ale jinak - s osobními zkušenostmi to vidím jak vidím. Řada lidí mi říká - já vím, jak ti je. Neví. To ví jen ten, kdo to prožil. Tak jako já nevím, jaké to je být slepý, mrtvý.... Nebýt Káji postižení, sedím si teď v lékárně a po nějakých alternativních metodách ani nevzdychnu. Ale myslím si, že chápu proč se to stalo. Nebýt jí, nevěděla bych spoustu věcí, které vím, neznala bych spoustu lidí, které znám a tak ačkoliv si spousta lidí myslí, že mít těžce postižené dítě je řehole, já to tak nevidím. můj život je bohatší díky ní. A já se snažím jí to vracet ze všech sil....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.