Olino,
mám pocit, že se svýma invektivama to už opravdu přeháníš. Upřímně řečeno je mi tě docela líto. Celkem jsem přemýšlela o tom, co tě vede ke tvému postoji "stále v opozici". Pokud bych k tomu přistupovala jako ty, nejspíš bych si musela myslet, že jsi agent placený Rodinou, jehož úkol je vnášet do diskuze další vzruchy, pokud se nic neděje. Ono se ne nadarmo říká - PODLE SEBE SOUDÍM TEBE. Nicméně já si nemyslím, že kdokoliv má potřebu nasazovat kamkoliv své agenty a už vůbec ne do diskuzí tohoto typu.
Musí to být vyčerpávající, stále hledat skryté pohnutky lidí, kteří neříkají to, co by se ti líbilo. A hlavně, jsi totálně vedle. Že bys byla takový expert, abys poznala, opravdu poznala člověka jen na základě příspěvků do diskuze, to nesoudím.
Spíš soudím, že psychologické knihy studuješ proto, že se v nich sama hledáš. A jistě ne marně. Myslím, že jsi poměrně zahořklá, patrně něčím zklamaná žena. Prací? Manželstvím? Svou každodenní realitou? To nevím, narozdíl od tebe to z pouhých příspěvků na diskuzi nepoznám. Každopádně, naše problémy v životě můžeme vyřešit jen my sami a určitě ne tím, že budeme kopat okolo sebe jako ty. Pokud si neumíš poradit sama vyhledej odbornou pomoc.
Nemám potřebu na někoho něco hrát, ani někomu lhát. Mám nejspíš trochu jiný žebříček hodnot, lhaní do něj nezapadá, to nesnáším ze všech nešvarů nejvíc. A taková malá potvora jako ty mě vytočit nemůže. Jsem vcelku vyrovnaný člověk a pokud si někdo potřebuje léčit své komplexy, prosím. Nemám čas na vymýšlení her a strategií. Mám na práci mnohem důležitější věci, životní zkušenosti v přímém přenosu, abych tak řekla. Žádný článek ti tolik nedá. Ale nakonec - to co tu píšu je asi zbytečné. Ty si zase vymyslíš nějaký blud o tom, co mě k čemu vede. Fakt nechápu, kde bereš právo někoho soudit.
Pokora - to je vlastnost která ti chybí. Skoro bych řekla, že když se rozdávala, stála jsi na konci a dělala si nehty. Osobně bych si nikdy netroufla někoho napadat takovým stylem jako to děláš ty. Jsi zářným příkladem psychicky nevyrovnaného a emocionálně nestabilního člověka. Ne nadarmo se říká - chovej se k druhým tak, jak chceš aby se chovali oni k tobě. Takže pokud chceš, aby se k tobě lidé chovali tak, jako ty k nim, pokračuj tímhle stylem. Nakonec - oni to tak asi dělají. Někde ty komplexy kořeny mít musí....
Předchozí