| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Zkušenosti s homeopatií v prvních měsících života dítěte

Víš Oli,
o složitých životních situacích bych mohla napsat román, věř, nebo nevěř. A jak jsem napsala výš, řada z těch lidí, které ty bys asi zařadila mezi podvodníky nám opravdu pomohla. Nebo ty bys na mém místě prostě cvičila Vojtu a smířila se s tím, že pro tvé dítě moderní medicína nedokáže téměř nic udělat? Já prostě nejsem ten typ. Kdo jednou své dítě málem ztratil, 2 dny po narození, bez toho, že bych si ji někdy pochovala, bere jeho návrat do života jako malý zázrak. A snaží se pro něj udělat maximum, ať je to cokoliv. Také jsme jednu terapii přerušili proto, že na mě ta paní doktorka nepůsobila důvěryhodně. Ale řada alternativních metod vedla ke zlepšení, takže je prostě nemůžu zatracovat.
Mě zase spíš vadí, že "odhaluješ" mé pohnutky tak, že nechápu, co tě k tomu vede. Nevím, jestli to tak blbě píšu, ale mé pohnutky jsou POMOCI. I proto jsem opustila své lukrativní povolání a studuju metodu, která neslibuje zázraky, ale funguje. Není to na zbohatnutí, jednak studium trvá dlouho a jednak se to týká většinou dětí, které mají problémy a tam se mi ekluje brát za to peníze. Prostě pokrytec se vším všudy, na mě to fakt "sedí". opravdu si myslím, že mě znáš minimálně. V jedné diskuzi píšeš, že nezapadáš a hledáš spřízněnou duši. Mohla bych to být klidně já, nedělím lidi podle toho, jak dobře se učili a co dělají. Sama jsem si to nezapadnutí hodně vyzkoušela, takže vím, jaké to je. Opravdu se snažím lidem naslouchat, pochopit je, ale proč se ke mě stavíš, jak se stavíš při veškeré snaze nechápu. A neříkám, že mě to nemrzí. Na druhou stranu, doba kdy jsem měla pocit, že pakliže mě někdo nemá rád, je to moje vina, je dávno pryč. Jen si říkám, že si neuvědomuju, že bych tobě konkrétně udělala něco tak hrozného, abys mohla dojít k takovému názoru, který tu prezentuješ. Možná je to tím, že je to psané, nevidíš mě, možnost trochu jiného vyznění, než jaké by to chtělo je velká. Jen je to k tomu, že většina mých přátel, pokud chce slyšet PRAVDU volá mě, docela paradox. Ale to je život. Nic s tím nenadělám. Já ti do hlavy nevidím, takže tvé opravdové pohnutky odhalím těžko. Pokud ti ale tak vadím, tak na mě prostě nereaguj a já budu dělat totéž. Fakt se nerada dohaduju. Život je příliš krátkej a příliš křehkej na to, aby stálo za to ho utrácet ve zbytečných hádkách.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.