Nedá mi to nereagovat. S homeopatií mám 3leté zkušenosti od doby, kdy se nám narodil první syn a trpěl od 3 měsíců zácpou. Homeopatie mu úžasně pomohla!! Měli jsme štěstí a narazili na báječnou paní doktorku, která nám pomáhá často i po telefonu, nejde po penězích a zkrátka její přístup je naprosto skvělý. Díky ní už dokážu vyléčit drobné "zelené rýmy" atd.
Často si chodím i pro diagnózu k lékaři, nevyhýbám se s dětmi různým vyšetřením, protože homeopatie není všemocná. Ale např. já v měla v 2. těhotenství silné bolesti stydké kosti, na které lékaři reagovali tím, že mám ležet nebo si stahovat pánev nějakými ortézami atd.. stačilo pár kuliček a bolesti byly ty tam a já mohla opět se starším chodit na procházky a sáňkovat...
Naše druhá dcerka se od narození léčí homeopatickými léky, začínali jsme s novorozeneckou žloutenkou a nyní pokračujeme přes nadýmání.. vše bez problémů... Manžel si krásně vyléčil svoje problémy s ekzémy, kdy mu bylo sděleno, že má lupénku a že má mazat kortioidní masti do úplného spálení kůže a následně léčit spálenou kůži...
A je pravda, co píše Petr, že opravdu stačí jen JEDNA kulička. Naše paní doktorka nám nikdy větší množství nedala a na 90% její léčba zabírá...
Předchozí