Janino,
já nechci říct, že nejsi osvícená, já tvé stanovisko opravdu chápu, ani nechci říct, že věda je zpátečnická, ale pravda je, že kdybychom měli u každé metody čekat, až se vědě podaří ji objasnit a pak teprve ji začít používat, bylo by na světě o mnoho víc mrtvých, než je. Ani o sobě si nemyslím, že jsem osvícená. Snažím se vzdělávat, hledám vysvětlení na spoustu věcí, u kterých to vědě fakt trvá na můj vkus dlouho. A budu ráda, pokud se mi k určitému stupni osvícení, tak jak ho chápu já, povede dopracovat do důchodu. I když, jak tak sleduju průběh zvyšování věkové hranice pro důchody, mám spoustu času. A neptej se mě, prosím, co znamená osvícení v mém podání. To je debata na dlouho a ne přes internetovou diskuzi. A ne v situaci, kdy se zkoumá každé jednotlivé slovo zvlášť. Někdy je prostě obtížné slova navolit tak, aby to vyznělo, jak je zamýšleno.Takže- opravdu chápu, tvůj důvod, nakonec jsme se k němu dopracovali i přes tu fyziku. :-) Třeba v tvém životě přijde situace, kdy ráda zkusíš i to, co prostě nemůžeš pochopit, ale nepřeju ti to. Radši buďte zdraví. Tady vím o čem mluvím -na 200%.
Milado,
chápu, je to každého věc. To já jen pro doplnění, jestli chápeš, co tím chci říct. ;-)
Gábino,
osobně bych ti poradila navštívit homeopata. Určitě se v homeopatii něco najde, co by vám pomohlo, tím myslím v monokomponentech, přeci jen je to více "na míru". Doufám, že teď mě někdo neobviní ze skryté reklamy, ale Dr.Peithner dělá přípravek Tartephedreel, který se používá v těchto případech. Je to sice homeopatická specialita, tak jako polykomponenty, o kterých se tady mluvilo, ale je na předpis. I ten by neměl být problém od homeopata získat. Osobně s ním zkušenosti nemám, Kája měla za celých 7 let zatím jen 1x zánět středního ucha(ťuk, ťuk:-)), ale kamarádka ho dostala od svého doktora a moc ho chválí. Říkala, že poprvé ho 2x po čtvrt hodině dali a pak stejně jeli, ale nakonec, že v nemocnici byla za trubku, protože malý dýchal v pohodě. Takže zase jeli domů.Ale samozřejmě je potřeba to vyzkoušet, každý reaguje jinak rychle. Takže to asi tak k tvému dotazu.
Předchozí