Nikdy jsem homeopatii moc nevěřila. Ale mé děti jsou alergici, od roka na Zyrtecu, postupně přibývala další léčba, od loňského jara na kortikoidech pro dušnost. Klasická medicína nám moc nepomohla. Proto jsem homeopatii zkusila s tím že maximálně přijdu o peníze. Léčí se rok. A je to jako zázrak. Ekzém téměř vymizel, dušnost neznají, jsou 6 měsíců bez klasických léků. Ještě v době kdy mívali astmat. záchvaty po podání homeopat. léku do 5 minut odezněl - nevím jak by si mmohlo 4 leté dítě vsugerovat, že mu to pomohlo. Prostě jsem nadšená. Doporučuji všem známým - ne na pracovišti ve fakultní nemocnici kde bych narazila, jsou tam a priori proti.Nikomu nic nevnucuji, je to volba každého, jestli se radši (leckdy zbytečně) léčí chemií od FARMACEUTICKÉ lobby - ta je jistě mnohem silnější. Jistě, zápal plic léčím antibiotiky,ale chce to znát hranici , kdy už je všechna chemie zbytečná. Jenže lidé jsou pod vlivem reklamy typu : modafen, chřipka z těla ven... a žádají okamžitý efekt, nejlépe IHNED. Ale to homeopatie v případě chron. onemocnění nedělá. A i u akutních , kde je efekt rychlý, se musí vědět co dát - a to ví jen zkušený homeopat: homeopatie nefunguje trochu, je to buď vše a nebo nic.
Předchozí