Věro, s mnoha věcmi, které píšeš, naprosto souhlasím. Je pravda i to, že slušné procento "homeopatů" jsou lidi, kterých bych se nezeptala ani na cestu. Přijde mi ale, že tohle jsou věci, které s homeopatií jako metodou souvisejí spíš okrajově. Pokud mi někdo slibuje, že "chryseocarpum abdominalis" dokáže nevídané, ale odmítá říct jak a proč, a já přesto vysolím ty "nekřesťanský peníze" a pak se divím, že se zázrak nedostavil, nemyslíš, že je chyba taky v přijímači? Asi jako když nacpu veškerý peníze do "zaručeného fondu", za který se zaručilo už pět českých celebrit a který slibuje pohádkové výnosy... pokud do toho vlezu, můžu rvát vlasy jen sama sobě. Tady bych opravdu dala nejvíc na doporučení a osobní zkušenost, přičemž bych ze začátku vlastní nadšení spíš brzdila, protože ono je fakt celkem snadné propadnout pocitu, že TEĎ JSEM KONEČNĚ NAŠLA TEN VYTOUŽENÝ VŠELÉK:-). Podle mě všelék není ani alopatie, ani homeo - ale vždycky radši zkuším nejdřív homeo a teprve když to fakt nefunguje (což se někdy opravdu stane), hledám jinde.
Předchozí