| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Zkušenosti s homeopatií v prvních měsících života dítěte

Danielo,
já bych na tom svém pořadí (homeo, pak teprve alo) netrvala, kdyby spousta alopatických léků neměla vedlejší účinky. Kvůli tomu to vlastně taky dělám - alopatie mi možná pomůže stejně jako homeo, ale zároveň mi může v něčem uškodit (a taky uškodila). S homeo takovou zkušenost nemám. Navíc když po týdnu nelepšící se virózy (ten týden jsem strávila v posteli, podotýkám) přijdu za svým praktickým lékařem, řekne, že jediné, co mi může dát, jsou ATB, a jedním dechem řekne, že na virus mi stejně nepomůžou. Homeopat si nechá přesně popsat, co mě trápí (jako že mi mrznou špičky prstů, ale jinak je mi horko, motá se mi hlava atd., což by alopat maximálně trpně vyslechl) a dá mi něco, po čem většinou do 24 hodin nastane velké zlepšení a do 48 hod bývám v pohodě. Možná jsem se už tak vycvičila, že na sobě pozoruju příznaky podle homeopatických kategorií, protože když s něčím takovým vyrukuju na alopata, kouká na mě, co mu to vyprávím za nesmysly:-).

Jo a s tou píšťalkou - to byl asi vtip, ne? Neříkej mi, že nějaký homeopat ti dá na spolknutou píšťalku piluli:-))). Tohle je pole akutní medicíny, které bych nazvala šedou zónou (ani homeo, ani alo) - co je na vyjmutí píšťalky výrazně alopatického? :-)))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.