píšeš: "psala jsem, ze jsme jely rovnou do nemocnice, protoze tohle si vyzadovalo KLASICKY zasah KLASICKEHO lekare". To by asi udělal každý, ale kdyby byl nejbližší lékař homeopat, tak k němu pojedu taky a udělá pravděpodobně totéž - nějak ji dostane ven. Nějak mi nedochází, jak tohle funguje jako argument pro alopatii a proti homeopatii.
Můj doktor mi taky ATB necpe násilím, ale moje virózy bohužel někdy vypadají tak, že 10 dní ležím, potím se, kloktám atd., a ono se to nelepší. Pak mi řekne, že nic než ATB mi dát nemůže, ale že by mi je v podstatě nedoporučoval, čili je vlastně bezradný a já můžu jít na další týden do postele a DOUFAT, že se to nějak vystříbří samo. Když dostanu homeo, taky to hned napoprvé nemusí fungovat, ale že by to nezafungovalo vůbec, se mi zatím stalo asi jednou.
Jestli nemáš potřebu žádného homeopata hledat, tak to prosím tě kvůli mě nedělej:-))). Já si fakt myslím, že je nejlepší, když člověk dělá to, z čeho má dobrý pocit, pak tam určitě lítaj i ty "dobrý energie" a tak. NIKDY bych nikoho netlačila do homeo, jen říkám svůj názor a zkušenosti.
MMCH, jak získáváš bezinkový ocet a jak ho přesně používáš?
Předchozí