| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Zkušenosti s homeopatií v prvních měsících života dítěte

já to bohužel přesně nevím, co mu je - možná to má doktor někde v papírech, ale se mnou se baví víc o možnostech léčby než o přesných diagnózách, takže nemůžu sloužit, sorry. Utkvěla mi snížená buněčná imunita, nic víc.

Víš, co moc nechápu? Jak mohli tvému synovi takovou věc zjistit až v šesti letech? Jestli to dobře chápu, má tu imunitu opravdu poměrně špatnou, to nebyl třeba ve školce v jednom kuse nemocný? Nebo tam nechodil? A po očkování taky žádné problémy neměl?

Jinak co se týká různých koků, synovi našli kdysi streptokoka a chtěli nasadit ATB, já jsem nechtěla (bylo mu pár měsíců a měl za sebou alergickou reakci na ATB), tak dostal homeo a při dalším testu už tam streptokok nebyl. Možná řekneš, že se vyléčil jaksi samospádem, což nemůžu NAPROSTO vyloučit, ale ruku na srdce, kdyby mu zmizel po ATB, pravděpodobně bys věřila, že to bylo tou léčbou, ne? (to jen trochu rejpu do "dvojího metru" pro homeo a alo). Já jsem měla léta problémy s mandlemi, došlo to tak daleko, že mi je vyplachovali desinfekcí (fakt chuťovka) a chtěli mi je vytrhnout. Na radu jedné studentky jsem čistě pro dobré svědomí šla k homeopatovi a tím moje problémy s mandlemi skončily. Při příštích testech už tam ta brebera taky nebyla. Nevím, jestli je váš pneumokok ještě větší potvora, ale pro mě jsou tyhle výsledky poměrně přesvědčivé. (čímž NEŘÍKÁM, že máš začít chodit na homeo - myslím, že pokud na to máš tenhle názor, byl by to nesmysl).

Jinak bys mi udělala velkou radost, kdybys mohla rozlišovat mezi homeopatem a šarlatánem. Pokaždé, když čtu znova a znova tohle slovo, mám pocit, že mi tím říkáš "jsi idiot, že takové kravině věříš" (i když to může být jen moje paranoia:-). Asi ani přívržencům alopatie není příjemné, když alopatům někdo v každé větě dává nějakou nálepku (jako třeba ti zabednění dogmatici, jak už jsem tu psala). Nemohly bychom se dohodnout, že každý to vidí jinak a negativní nálepky opravdu nejsou potřeba? Navíc maj tu hnusnou vlastnost, že člověka zahánějí do defenzívy, což se mi sice nelíbí, ale přesto se tam znova a znova ocitám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.