Hanko,
no tak jiste, ze syn chodil do skolky (treba ve 4 letech) nejvic 8 dni, pak dostal nemoc, to se tahlo dlouho, nez jsem si vubec prosadila vytery, nez mu je udelali, nez byly vysledky..pak ATB na 10 dni a pak jeste kontrolni vytery a kdyz mi manzel konecne volal, ze vysledky jsou OK, byla jsem uz dva dny s dcerou v porodnici. No a pak samozrejme zadna skolka, nebylo mu to doporuceno i kvuli tomu, ze by nosil nemoci na cerstve mimino, byl se mnou doma. Planovala se skolka az pomine doba nemoci, takze mel nastoupit tak nekdy na jare. Ovsem to uz dcera mela AE po celem tele a dr. nedoporucila skolku kvuli preneseni nemoci na dceru, pri kazde nemoci se AE zhorsi. Takze sel az za rok, tesne po pobytu u more a bydlel u manzelovych rodicu, kdyby:-) jako :-) byl nemocen. Klasika, vydrzel svych 8 dni, pak nakazil tchyni i tchana, dostal nakonec ATB. Posledni den, co je mel, jsem si ho vzala uz domu, druhy den opet horecky..teprve pak vytery, cekani na vysledky, ATB..Pak jsem se nejak nahodou zminila alergologovi, kdyz jsem tam byla na kontrole s dcerou, tak rekl, at ho privedu..to uz mu bylo 6, do skolky samozrejme nechodil, tchyni uz jsem ho dat znova nemohla, zrovna ji zjistili rakovinu delozniho cipku a chodila na radioterapii, nebot chemoterapii by nezvladla kvuli svym dalsim diagnozam jako byl treba petinasobny bay-pass a artritida tretiho stupne.
Po testech tedy alergolog rekl, ze ma selektivni deficit IgA, ze samozrejme do skolky v dobe leden, unor nesmi, nesmi jezdit verejnymi dopravnimi prostredky, nesmi moc do kolektivu atd..takze jsme zacali zvazovat odklad, ten pak mel. Do skolky jsem ho pak na jare dala, vydrzel svych 8 dni. Nejhorsi byl den, kdy se rano probudil s horeckou a mel se jit prvne s tridou fotit, to jsem samozrejme obrecela i ja, nebot zadnou spolecnou fotku s touhle tridou nemel a nema. Jedina spolecna fotka ze skolky, co ma, je z toho roku, kdy mel OSD.
Tesne pred skolou mu byla odstranena nosni mandle a trochu se to zlepsilo. Ovsem i nadale ja to tak, ze ho trba nemohu dat do jine, lepsi skoly kvuli dojizdeni atd...
Zlatyho stafylokoka mel na vyteru casto, nekdy to bylo na ATB, nekdy ne. Pneumokok je streptokok a je to potvora, nastesti ho ma jen v nose a "jen" od letosniho cervna, kdy si ho privezl ze skoly v prirode:-( Loni samozrejme onemocnel 4 dny pred odjezdem na SvP. Nastesti je syn uz tak vycepovany, ze uz mu to ani nebyva lito, ze nemuze nekam ject.
A jsou lidi, co tohle maji a vubec o tom nevedi, nikdy na zadnych testech nebyli, treba jsou jen vice nemocni...a treba ani nejsou.
Po ockovani mel reakce a to zejmena na ty zardenky, spalnicky, priusnice s psk ns tetanus v 5 letech. Vzdy to ale byly jen horecky, coz ma dost deti. U toho prvniho problemoveho ockovani nemel ani vyrazku, coz maji deti casto..
Dobre, vynecham slovo, co Ti vadi a jen napisu, ze s timhle si vazne zadny homeopat neporadi, on by ten homeopat ani nezjistil, ze neco takovyho ma. Nebo u Vas snad delaji homeopate imunotesty? :-))
Předchozí