Ty brďo, to toho máte za sebou taky dost, teda spíš ještě o dost víc než my:-(.
Možná si s tímhle homeopat neporadí (což ale alopat taky ne, tak to máme zase takovou pěknou remízu:-))), ale musím říct, že v našem případě jsem měla daleko větší problém přesvědčit ALOPATKU (jeho první doktorku), že něco není v pořádku. Po šesti týdnech hraničních teplot a celkové nepohody mu (bez jediného testu, aby jí husa kopla! a já idiot jsem tenkrát sklapla kufry a odkejvala to) dala ATB. Na ty měl alergickou reakci, tak jsme je zase vysadili... A právě takhle jsme tenkrát poprvé skončili na homeopatii, protože už jsem nevěděla, jak jí vysvětlit, že mi nepřipadá v pořádku, ale ona neustále opakovala, že je to nějaký banální infekt. A protože jsem už měla tu zkušenost, že můj homeopat nezlehčuje nic z toho, co říkám, šli jsme nakonec tam, a JEHO napadla souvislost s očkováním a oslabenou imunitou. No nic, asi to stejně nevyřešíme, zdá se mi, že je to hodně o osobní zkušenosti a tu máme prostě jinou. Myslím, že kdyby se to tenkrát s tím očkováním nezaseklo, asi bych taky žádné alternativní metody nehledala, ale jak už jsem se v tom začala šťourat, začala jsem se dívat jinak na celou klasickou medicínu, přemýšlet o možnostech a limitech a tak.
No a když má tvůj syn vrozený deficit, co to znamená v praxi? Bere taky nějaké Luivaky apod.? A bude je brát pořád, nebo jak? Max teď bere dva týdně a od začátku školky byl doma jeden den (laryngytida), ale přes víkend se z toho dostal. Pak ještě párkrát trochu smrkal, ale jinak to jde. Ach jo... Tak ať jste zdraví, jak to jen půjde. H.
Předchozí