Milado, ja ti neodpoviem, ako konkretne tebe by niekto vedel pomoct. To netusim... Ale vela ludom pomohli. Napriklad tak, ako pise Hanka, ze zabrali homeopatika. Napriklad... Alebo zmizol ekzem, ako sa to stalo synovi mojej kamaratky. Taketo veci sa deju predsa... ze zrazu ako ty hovoris sarlatan vyriesi nieco, o com lekari tvrdia, ze sa vyriesit neda.
Mojmu muzovi tvrdili, ze ma v poriadku rameno.... niekolko rokov. Pritom ho dlhe roky bolelo. Klasicka medicina mu ponukala lieky - ked sa pytal, ako dlho ich ma brat, povedali, ze kym ho to bude boliet. Boli to lieky na potlacenie bolesti a ked sa spytal, ako dlho ho to bude boliet, povedali, ze nevedia, lebo nie je pricina, aby ho to bolelo... este sa na neho osopili, ze ved mu chcu pomoct najlepsie ako ide!!! Ani nahodou nepripustali to, ze by mu chceli pomoct najlepsie ako vedia, nie ako ide! Vykaslal sa na nich. Klasicka medicina vedeckym pristupom zistila s prepacenim h...o.
Bolest ramena nahodou spomenul maserovi... po dvoch sedeniach s masazami niekolkorocna bolest zmizla. Uz par rokov ma pokoj.
Předchozí