Tak nevím, skoro bych řekl: já o voze, ty o koze... Slovo "víra" jsem v předcházejícím příspěvku vůbec nepoužil. A homeopatie ani náhodou není založena na víře! A nikomu nic nenutím, každý člověk je svobodný ve svém rozhodování. A kdo čemukoliv věří, tak ať klidně věří, a kdo ne, tak ne. Je asi fakt velice složité vysvětlit, proč homeopatie léčí. Pokusil jsem se, velmi stručně. Ale jak sleduji výsledek chápání Sylvy... Nevím, co bych dodal, každý musí najít sám v sobě (cítit to!!! ne věřit - to je blbost a zásadně chybný postoj!!!), že existuje tvůrčí síla života a že dění se životem spjaté se řídí zákonitostmi. Já je nevymyslel ani v ně nevěřím. Co mi pomůže, když budu věřit? Budu svázaný jako pytel brambor. Ale pokud je PŘIJMU, ztotožním se s nimi, najednou zjistím (a to se týká kohokoliv), že život je vlastně nádherně jednoduchý. Ale proč to dále rozvádět, na spoustu souvislostí musí opravdu každý přijít jednou v koloběhu životů sám. A mimochodem - četla jsi reakci adresovanou Halušce v oddíle "A zase ta homeopatie" ze dne 4.10. 9.32 hodin? Zdraví P.
Předchozí