Ačkoliv tam slovo VÍRA nebylo, silně mi to připomnělo přednášky jehovistů, modrých alfistů a podobných. Ozvala jsem se hlavně proto, že jsem alergická na výroky typu "Energie života k nám neustále proudí ze "Svatého grálu" z vůle Boží - tvůrce života. Ano, já vím, překousnout, že "je něco (někdo) nad námi", je ten nejtěžší začátek procitání ze zajetí polarit hmotného světa. " Reakci Halušce jsem nečetla, protože se homeopatií nezabývám a ani to nehodlám dělat, nicméně ji občas velice ráda používám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.