ZuziP.,
uvedu moje argumenty proti homeopatii na tom ekzemu:
tech 75 % bych brala jako jistotu, to uvadi ve svych pracech lekarka, ktera se tim zabyva cely zivot, ktera dela osvetu, snazi se rodicum pomahat a nevim, proc by lhala, proste verim, ze to cislo se blize pravde.
Tak a ted homeo:
zadne cislo jsem od nich nevidela, ale na radu ruznych lidi to jdu vyzkouset, co kdyby u to u nas pomohlo (samozrejme je mi jasne, ze i klasicky lekar nemuze pomoct vsude). Prijdu do cekarny homeopata, ktery je vsude vychvalovan, je to velice znamy homeopat, ma dokonce sve Centrum homeopatii (ano s velkym C). Nejdu primo k nemu, jdu k jine lekarce. Cekam a cekam a vidim na stenach mnozstvi zaramovanych dimplomu a oceneni tomuto pracovisti. Po dlouhe dobe se konecne dostanu k lekarce a ta urci tu diagnozu, co jsem psala vcera.. Odchazim sice s usmevem, ale s jistotou, ze sem uz nikdy nejdu, nehlede na finance, ze.
Moje kamaradka vyzkousi a zaplati sluzby primo majitele Centra, toho slovutneho homeopata. Jeji dite ma ekzem v takovem stavu, ze o par let pozdeji dostane na toto dite POB. Dite melo jiz 2x problem s velmi prudkou alergii na vejce, jednou skoncilo v nemocnici, po druhe uz meli leky doma a zvladli to doma. Lekar se divi, divi se, ze i pres jeho peci dite ma takovehle reakce. Kamaradka stale lekari veri. Veri mu i pres to, ze lekar po tomto sdeleni (alergii na bilek a zloztek) jde a napise na papir slovo vejce. Odejde do vedlejsi ordinace, za chvili se vrati a rekne: Ano, to dite ma alergii na vejce. Hu:-) To je tedy novinka:-)
Po case menim svemu diteti alergologa. Nejak v rozhovoru zabrousime na Centrum tohoho lekare. Vstricna alergolozka rika:Vis, to je ten jediny, kdo to u nas umi. A ja rikam : Vazne?? A vypravim to vyse napsane..alergolozka prakticky nechape:-) a rika: No to jsem o nem mela lepsi mineni.
Jak maji homeopate a klasicti lekari spolupracovat? A proc by meli spolupracovat? Nase alergolozka tu snahu mela, ale po tomhle....urcite tam uz nikoho nedoporuci.
Předchozí