| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Zkušenosti s homeopatií v prvních měsících života dítěte

ZuziP.,

uvedu moje argumenty proti homeopatii na tom ekzemu:
tech 75 % bych brala jako jistotu, to uvadi ve svych pracech lekarka, ktera se tim zabyva cely zivot, ktera dela osvetu, snazi se rodicum pomahat a nevim, proc by lhala, proste verim, ze to cislo se blize pravde.

Tak a ted homeo:
zadne cislo jsem od nich nevidela, ale na radu ruznych lidi to jdu vyzkouset, co kdyby u to u nas pomohlo (samozrejme je mi jasne, ze i klasicky lekar nemuze pomoct vsude). Prijdu do cekarny homeopata, ktery je vsude vychvalovan, je to velice znamy homeopat, ma dokonce sve Centrum homeopatii (ano s velkym C). Nejdu primo k nemu, jdu k jine lekarce. Cekam a cekam a vidim na stenach mnozstvi zaramovanych dimplomu a oceneni tomuto pracovisti. Po dlouhe dobe se konecne dostanu k lekarce a ta urci tu diagnozu, co jsem psala vcera.. Odchazim sice s usmevem, ale s jistotou, ze sem uz nikdy nejdu, nehlede na finance, ze.

Moje kamaradka vyzkousi a zaplati sluzby primo majitele Centra, toho slovutneho homeopata. Jeji dite ma ekzem v takovem stavu, ze o par let pozdeji dostane na toto dite POB. Dite melo jiz 2x problem s velmi prudkou alergii na vejce, jednou skoncilo v nemocnici, po druhe uz meli leky doma a zvladli to doma. Lekar se divi, divi se, ze i pres jeho peci dite ma takovehle reakce. Kamaradka stale lekari veri. Veri mu i pres to, ze lekar po tomto sdeleni (alergii na bilek a zloztek) jde a napise na papir slovo vejce. Odejde do vedlejsi ordinace, za chvili se vrati a rekne: Ano, to dite ma alergii na vejce. Hu:-) To je tedy novinka:-)

Po case menim svemu diteti alergologa. Nejak v rozhovoru zabrousime na Centrum tohoho lekare. Vstricna alergolozka rika:Vis, to je ten jediny, kdo to u nas umi. A ja rikam : Vazne?? A vypravim to vyse napsane..alergolozka prakticky nechape:-) a rika: No to jsem o nem mela lepsi mineni.

Jak maji homeopate a klasicti lekari spolupracovat? A proc by meli spolupracovat? Nase alergolozka tu snahu mela, ale po tomhle....urcite tam uz nikoho nedoporuci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.