Přála bych si to umět takhle pregnantně vysvětlit, ale přemohly mě emoce. Mystické myšlení je vlastně přirozené, asi nemá cenu mít ho někomu za zlé. Přesto mě těší, že víra takového druhu vydrží jen do okamžiku než přijde lepší lhář. Míra indolence(najděte si to ve slovníku, než začnete někomu nadávat) v této diskusi mě ohromila. Pořád nechápu, jak někdo může popírat výsledky objektivního poznání, dělat to pomocí počítače na internetu a ani se nezačervenat. Všechno nejlepsí k svátku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.