Špatně jsem si popis tvých obtíží přečetla a tvoji homeoléčbu jsem si zařadila do období puberty, takže jsem tedy předpokládala, že jsi mnohem mladší. Já vlastně vůbec nevím, kolik ti tehdy bylo. To se docela těžko cucá z palce, když mi podáš minimální informace.:o) S tím by si ani homeopat neporadil. Když by ses o tom trochu rozepsala, tak bych samozřejmě mohla vykonstruovat něco jiného. Smyslem takové aktivity by z mé strany nebylo přesvědčit tě, že ti nic nebylo(nebo tomu psovi), ale předvést, že jedna věc se dá nahlédnout a interpretovat z různých úhlů.
Přiznám se ti, že kdybych měla problém, homeo vzala a můj stav se upravil, nemohla bych to přijmout jako důkaz účinnosti takové léčby, protože se znám. Znám svou sugestibilitu a svoje další slabé stránky. Já třeba dostanu opar, když ho u někoho vidím. Koukám na zprávy, politik má opar a já prť, do tří dnů ho mám taky. Já ti kolikrát stojím na nádraží a nemůžu uvěřit, že něco tak malého jako elektřina roztlačí něco tak ohromného jako nákladní vlak i když prakticky i teoreticky nemám pochyb.
Ale můžu si přečíst základní homeopatickou teorii. Tím bych tedy začala. Víra je hezká křesťanská ctnost, ale pro zbytek života je to podle mě málo.
Chápu, že člověk, který ti vykládá o tom co ti bylo nebo nebylo a jak ses cítila, když tě nikdy neviděl ani z rychlíku je ti osobně nepříjemný. Máš pravdu, je to velmi nezdvořilé. Protože se mi zdá, že se i přesto ke mně chováš docela hezky a příčetně, tak ti za to děkuju.
Nevím, jestli je účelné si ještě dál vymýšlet nějaká vysvětlení něčeho, co už se nedá nijak dokázat, ale jsem ráda, že ses uzdravila.
Předchozí