Olino,
je mi bez pár měsíců čtyřicet let, a k oparům jsem přicházela obdobně jako ty - tj. stačilo mi zhlédnout reklamu na prostředek proti oparům, a už jsem ho měla.
Vyzkoušela jsem opravdu leccos, jeden z mnoha lékařů, kteří se snažili s tím něco udělat, mi předepsal antibiotika, jiný zas jakýsi pekelně drahý prostředek pro posílení imunity...homeopatika byl zoufalý pokus po mnoha letech jiných neúčinných léčebných postupů. Pokud by to bylo placebo, tak je záhada, proč jako placebo (nebo sugestibilita) nezabralo cokoliv z té dlouhé řady předchozích prostředků, a taky je záhada, proč to placebo působí dosud.
Nejsem zrovna vědecký typ a taky mám poměrně hektický život a mnoho zájmů a koníčků, na které mi doufám někdy taky zbyde čas, takže homeopatii s chutí přenechám jiným, a upřímně se přiznám, že se mi nechce číst ani základní homeopatickou teorii. Jednak na většinu teorií nemám potřebnou trpělivost a asi ani inteligenci, jednak tu mám fůru knížek, které, mít chvíli čas, si přečtu mnohem radši.
Křesťan nejsem, leccos si ověřuju, ale někdy na to ověřování kašlu a jsem ráda, že to funguje, a neřeším, proč (homeopatie, elektřina).
Předchozí