Už jsem to jedno psala, ale "někam se to ztratilo", tak znovu:
Gábi u mého syna bylo na toto také podezření a moje homeopatka mi doporučila lék SPONGIA TOSTA v potenci 5CH, dává se to ihned při prvních příznacích, podává se to po 15 minutách. Jak obtíže akutního záchvatu ustupují prodlužují se i intervaly podání. Mj. upozorňuji, že při podávání homeopatik by syn neměl používat zubní pasty s obsahem mentolu, vyvarovat se mentolu i ve žvýkačkách atd. v podstatě v jakékoliv formě. Ideálně se to má rozpustit v ústech, pod jazykem nebo ve tváři zhruba 10 min. před konzumací jídla nebo 1 hodinu po konzumaci.. Ideálně. Samozřejmě při akutním záchvatu nelze toto dodržet... Nicméně to neznamená, že by to nezabralo, spíše toto "ideálně" je k tomu, aby se to dostalo co nejvíce do organismu...
Já jsem to nevyzkoušela, nakonec jsme nemuseli, za to jsem ráda.. Ale mám to od své lékařky homeopatky a mám s ní zkušenost 3 roky a její léčba zabírá na 90%, těch zbylých deset procent je poměrně problematická léčba ekzémů a kůže. Na kůži se často objevují různé i psychické problémy, proto hledání je někdy delší a složitější, ale nakonec se nám to VŽDYCKY podařilo zvládnout. Držím moc palce!!!
Předchozí