Zácpa se mě taky nedotkla. Zázračné laktobacilly! Preventivně jsem začla užívat Pangamin Bifi Plus (na měsíc stojí stejně jako 2 nápoje activia) a opravdu jsem od té doby zcela bez zácpy. Mimo těch bifi kultur má i pupalkový olej na pleť a hromadu přírodních vitamínů. Jo a na rozdíl od nápojů nemá žádné kalorie (byla jsem v šoku, když jsem zjistila, že jeden jogurtový nápoj má 1600 Kj !! - trošku kalorická bomba, když by se měly pít 2-3 denně) a tudíž nebudete nadměrně kynout.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.