to mě docela děsí...Denis byl ve třech měsících ve vážným stavu na Jipce...Napojenej na přístrojích,nedýchal sám, nepřijímal potravu sám...Kromě spánku pořád brečel, vlastně sípal....Když to přežil a mohla jsem s ním domů, byl jinej..Myslím, že to časem přešlo, ale doma jsem v tomhle věku reagovala na každej jeho neklid a tam jsem nemohla dělat nic....Mělo by to tedy znamenat, že zažíval samý krize,který ho poznamenají na celej život? Snad ne.....že ne....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.