| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Psýché po porodu i před ním

ahoj ester.
Vím jaké jsi to měla těžké, ale chci se podělit s vlastní zkušeností. Ve dvaceti se mi narodil syn, moc jsme se na mimčo těšili, ale po porodu jsem měla fakt hodně rozházenou psychiku. Manžel se sice snažil, ale bylo to velmi těžké- pořád jem se utápěla ve vlastních pocitech a depresích a analyzovala kde co. Na rozdíl od tebe jsem naštěstí neměla žádné zdravotní ani jiné vážné problémy. Po 3 měsících jsem se tak nějak dostala do normálu. Teď máme holčičku. Když jsem byla těhotná dělali jsme si s manželem legraci z toho poporodního období, ale čekali jsme to samé, co před osmi lety- moje depky, smutek, scény a slzy. Kupodivu se nic nekonalo. A to jsme měli daleko větší problémy než se synem- malá se narodila císařským řezem a 10 dní po porodu jsem byla hospitalizována na urologii, a to zrovna v době, kdy byl manžel v zahraničí. Ale prostě jsem v pohodě. Přeju ti, ať vám to s druhým prckem dopadne taky v pohodě. Jestli si můžu dovolit menší radu, asi bych s druhým nepospíchala. Až přijde vhodná doba sama to poznáš :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.