Pokud nevíte,o čem je řeč- placenta mi sama nevyšla,jak to u porodu bývá.Musela jsem pod narkozu a placentu mi museli odstranit ručně.Taky hezký zážitek.Krom toho přišly ještě další pohromy,jako zánět prsu,žádné mléko,ale to už není k tématu.Při tom všem mám ale takové štěstí,že mám syna zdravého, bez následků typu dyslexie atd.A přes to všechno se dalšího dítěte nezříkám. Hodně štěstí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.