Bohuzel jsme s moji pritelkyni o detatko vinou infekce zanesene pri odberu plodove vody a neslednemu zanetu prisli. Jelikoz nechci , aby si to nekdo pretrpel tak jako my ,rozepisu sem prubeh , aby pokud mozno si na to budouci maminky daly pozor. Pred 2 tydny ve stredu jsme byli na odberu ,podepsaly prohlaseni , ktere obsahuje i varovani pred potratem (jenze kdo by myslel na to , ze to potka zrovna jeho:( ). Vse probehlo v poradku, moje divka se citila v pohode , take podle doporuceni 2 dny v klidu doma lezela a ani potom se nejak neprepinala.Zhruba tyden na v utery citila jak na ni neco leze pricitala to lehkemu nastydnuti a teplota take nevysplhala nijak vysoko 37,2-37,5 vzala si paralen a lezela.Druhy den , k memu prekvapeni mi volala na odpoledni smenu z nemocnice , ze mela nejake vytoky tak , ze si ji tam radeji nechaji na pozorovani . Nic zleho netuse jsme ji tam jezdili 2 dny navstevovat , dostavala paralen a potila se.Z patka na sobotu zacala mit bolesti a posleze kontrakce . Dostala horcik proti bolesti a odebrali ji krev z ktere bohuzel zjistili , ze ma zanet. Nasadili kapackou antibiotika , ale bohuzel po vcerejsim vysetreni na ultrazvuku nam bylo zjisteno , ze se porodu jiz zabranit neda a posleze byl vyvolan potrat :(. Nikomu nepreji , aby musel drzet svou divku za ruku a divat se a nemoci pomahat ,jak trpi behem kontrakci na jejichz konci vi , ze ji neceka radost v podobe ditete. Jinak cele tehotenstvi mela tak skvele a v pohode ( dovolena u more atd.), ze nas neco podobneho ani nenapadlo a proto to asi boli jeste vice. Prominte , ze jsem se tady tak rozepsal, ale je to cerstve a nikomu toto nepreji
Předchozí