.. nebo spis spousta pripominek..
Obdivuji kazdeho, kdo dokaze prezentovat podobny clanek - byva vetsinou ukamenovan..
.. obdivuji kazdeho, kdo si s rocnim ditetem troufne vytahnout olejove barvy ;-)
.. a zavidim kazde mamince doma na MD, ktera si plni sve sny.
Ja tohle rict nemuzu. A bohuzel nas asi bude vic.S prvnim synem to jeste slo, obcas treba na kolo... nebo jit jednou tydne do prace (ma prace je muj konicek, tak proto), nebo si jet zaplavat do bazenu.
Ted mam kluky dva a opravdu mi zaberou veskery cas. Kdyz si je vezme treba dedecek na prochazku, mohu si nabarvit vlasy - ostrihat nehty, odepilovat nohy - s nimi to nejde. Kdyz vecer usnou - zehlim, to s nimi take nejde.
Pokud usne mensi pres poledne, vytiram, jinak bych mela vodu vsude. A jsem hrozna. jelikoz po dobu uklidu pustim malemu video. Aby tady bylo alepson trochu jako u lidi.
Pokud si je vezme o vikendu tatitek na dopoledne, varim narocnejsi obed, to v tydnu s obema take nejde..
Ja nevim, treba neco delam spatne, ale poradte mi..
Jak si mam udelat cas na sebe...
jooo a pokud uz mam treba pul hodky vono, tak jen sedim a tupe ziram do zdi a relaxuju.. nebo vezmu kolo a propotim triko (letos od cervna do zari jsem byla trikrat - to jen pro predstavu o case na MD)..
Ale jinak je clanek opravdu pekny.. autorce obrazu moc zavidim.
Předchozí