Má dcera čte mé myšlenky. Ne všechny, tedy alespoň je nekomentuje. Zjistila jsem to v jejich dvou letech - tehdy také začala lépe mluvit. Sedím si u kávy v obýváku a užívám si "přítomného okamžiku"... najednou se leknu, kde je vlastně dcera. Než stačím cokoliv udělat, ozve se z dětského pokoje: "Tady jsem, maminko. Hraji si v pokoji." A například zase jsem si jednou tak pomyslela, dala bych si zmrlinu a dcera záhy:"Maminko, dáme si zmrzlinu?" A teď jeden čerstvý zážitek z minulého týdne. Měla jsem v plánu držet půst, ale zapomněla jsem na to. Když jsem snědla celou snídani uvědomila jsem si to a v duchu jsme byla "zklamaná". Dcera přiběhla z pokoje a říká:"Maminko, co se stalo? Proč jsi nešťastná?"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.