Mila Stano, nepripadlo mi v tu chvili popisovat danou situaci zcela do detailu, ale kdyz uz jsi zaala.. Na podani formularu je sice pul roku.. Ovsem muj manzel je dostal od zamestnavatele az minuly tyden.. Ve ctvrtek prisli postou ty moje... nemusis mi to verit, je to fuk, my dve se nezname. Ja to takhle take neplanovala. Ale celkem vzato jsem rada, ze jsem dnes vubec mela doma auto a nemusela se trmacet autobusem, ten jede brzy rano tam a odpoledne zpatky.. Vis, mit doma jedno auto a to jeste velmi sporadicky a veskere urady mimo domov... Ja jsem si rovnou zajeli i detem do lekarny. Tu tady totiz take nemame.. ale to uz asi patri jinam..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.