Evelyn, když ona Michaela má docela štěstí. Pravidelně se o dítě stará manžel - z vlastní zkušenosti vím, že oddychnout si od dětí dokáže hodně, člověk tak nějak za tu dobu zresuscituje nervy a dovádění dětí mu už ani moc nepřijde. A pak - nezapomenutelný je pro mne měsíc, který jsem strávila u tchyně na chatě. Obrazně řečeno ráno jsem na zahradu vypustila divou zvěř, večer ji odchytila a mezitím jsem měla hafo času na práci. Starší děcko bylo vylítané, takže po obědě a večer padlo a spalo (doma po obědě tou dobou už dávno nespalo a večer ho dostat do postele bývalo umění) a navíc ho pak už ani nenapadlo v místnostni lézt po skříních nebo vyhazovat věci ze šuplíků... Mladší dítě tou dobou bylo mimino - v kočárku odstavené na zahradě prospalo prakticky celý den... v Praze u něj jev nevídaný... Závidím všem maminám, které mají k dispozici zahradu... ;o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.