Zrovna dneska mám takovou situaci a zajímalo by mě, jak by ji řešily "dokonalé matky beroucí si děti všude s sebou". Jela jsem k doktorovi. Jediná možná hodina byla v 13.40. Někdy to opravdu nejde jinak. Tou dobou moje dítě (a většina dětí) spinká. Kdybychom neměli „tetu“, musela bych ho vláčet autem a nechat dýchat výfukové plyny magistrály, poté bych ho vláčela do nějaké ordinace plné bůhvíjak nemocných lidí, pak bych ho vezla zpátky domů, v 15.00 bychom byli doma, v 16.00 by možná usnul, večer by nemohl spát... Jsem na sebe pyšná, že jsem mu zajistila pohodu a normální režim ve společnosti osoby, která je mu příjemná a známá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.