Když jsem si četla Tvůj příspěvek, musím napsat mé zkušenosti. Tedy ne mé, ale mojí mamky. Ta má také už několik let schopnost rozeznat pohlaví dětí. Už jich poznala desítky. Stačí, když si představí budoucí maminku a podle obličeje pozná, zda to bude kluk či holka. Mně také "uhádla" mé dvě děti. Pouze jednou jí to šlo hrozně špatně, dlouho to zkoušela, nešlo to. Byto to moje třetí dítě, o které jsem přišla. Bylo nemocné. Od té chvíle řekla, že už to nikdy zkoušet nebude.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.