Ahoj matko, trochu si odporujes, sama pises, ze dite je v pohode, kdyz je v pohode maminka, ale pak bys z pohody matky ubrala... Jsou to spojene nadoby, pod to se muzu podepsat, ja rodila pred 7 tydny ve Vrchlabi (jako prvorodicka bych si doma netroufla) a mimo jine diky dule, ktera s nami byla cely den porodu jsem prozila nadherny prirozeny porod do vody tak, jak jsem si ho vysnila. Behem tehotenstvi (asi od 16. tydne, kdy jsem se uklidnila, protoze mam za sebou 2 nevydarena tehotenstvi) jsem byla v perfektni psychicke i fyzicke pohode, leto jsem prozila na chalupe v Krkonosich, kde jsem sice musela ubrat ze sveho komfortu, ale ta krasna priroda a blizkost Vrchlabi za to staly. Tesila jsem se na miminko, precetla spousty knih, mimo jine i onu Novou dobu porodni a vedela jsem, ze vsechno dobre dopadne. Vsichni kolem byli hrozne nervozni, nejvic muj gynekolog, Vrchlabi ma prece jen povest "alternativni" porodnice a spousta lidi je presvedcena, ze tam snad ani nemaji porodni sal, ale ja byla uplne v klidu. Tyden jsem prenasela a pak jela rodit az v dobe, kdy jsem mela uz hodne silne kontrakce, takze mala se narodila za hodinu a tri ctvrte od prijezdu do porodnice a behem celeho porodu byla uplne v klidu, myslim ze hlavne diky tomu, ze ja jsem verila, ze vsechno je tak, jak ma byt a ze to spolu zvladneme na jednicku. Dnes je z ni krasne, zdrave a bystre miminecko, ktere ma obrovskou chut do zivota a dela nam jenom radost. Preju vsem maminkam, aby mely tak krasny a prirozeny porod jako ja, at uz doma nebo v porodnici a mohly se tesit na dalsi miminka a ne jit rodit s myslenkou, ze to nejak vydrzi.
Předchozí